Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Spaans

De eerste wereldtaal is Spaans; op onze aardbol wordt het meeste Spaans gesproken.

Veertig jaar geleden hadden we hier nog niet zo'n erg in, Spaans was onbelangrijk. En het werd ver van ons bed gesproken. Maar sinds 'verre'- vakantiereizen niet ver meer zijn -Spanje, Amerika etc.-, sinds de wereld kleiner geworden is, is het niet kennen van de Spaanse taal een tekort. Overigens is de toeristenindustrie maar een facet van het Spaanse gebeuren. Handel en industrie onderhouden meer en meer contacten met Spanje, Mexico, Zuid-Amerika, kortom met alle Spaanssprekende gebieden. Men zou bijna van de emancipatie van de Spaanse taal kunnen spreken; zonder kennis van het Spaans gaat het niet meer, raakt men achterop.

Malaga

Doe als zovelen, ga Spaans leren! En doe dat volgens de moderne methode, in ons prakticum. Vanaf de eerste les bent u aan het praten. Na een cursus zult u tot uw eigen verbazing ontdekken, dat u in Spaanssprekende landen niet meer met een mond vol tanden staat. Wij bieden u de keuze uit 2 verschillende cursussen:

1. 'LENGUA Y VIDA ESPANOLAS.' Bestemd voor diegenen die hun besluit genomen hebben Spaans te leren.

2. '¿QUÉ TAL CARMEN?'. Hoewel ook deze cursus begint bij het begin, klimt zij wat steiler omhoog en biedt zij een grotere woordenschat. Deze cursus is typisch een cursus voor hen die reeds wat aan Spaans hebben gedaan, al eerder Spaans hebben geleerd en die er nu behoefte aan voelen hun kennis op te halen en uit te breiden.


Maak nu een afspraak voor een gratis introductieles!

ABC Talen-Prakticum Rotterdam
Villapark 4
3051 BP Rotterdam
Tel.010-4224011


Manier van Lesgeven Cursusgeld

Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans

BACK TO HOME