s*Alegni's Européer

Nu finns alltså s*Alegni's Européer, på nätet. Jag tror det finns många kattmänniskor som känner igen mig. Om inte, kan ni klicka över till min presentation på länken här under...
 
IngelaH

Jag hoppas att vi snart syns ute på utställningar igen. Men på grund av studier och innan dess långtidsarbetslöshet, har det varit och  är lite si och så med ekonomin. Nu har även en allvarlig hästolycka kommit emellan... Läs mer har!
 

Jag ger inte upp!

Jag har fortfarande kvar s*Alegni's Amadeus (Pussen), EUR d <d 24>. Jag har även kvar "Pussens" syster Ch Afrodite (Fia), EUR a, som numera är kastrat. (Tyvärr, har jag ingen bild på henne som vuxen!) 


IngelaH o "Fia" på norskt födelsedagskalas 910517

De är från min första och hittills enda, men inte sista kull. Kullen föddes redan 901017, med pappa Gr Int Ch Yamasee Alfa A Nicce Lilltroll, EUR a 03 och mamma Tessie, EUR f.


Fr v. Artemis EUR f  03, Apollon EUR e 03, Amadeus EUR d <24> och Afrodite EUR a

"Pussen" är fortfarande en strilningsfri, fertil hane, som 9-åring. På vårkanten, håller han långa serenader för mig och "Fia" på nätterna. 

Jag är så nyfiken på barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnsbarnbarn, till Pussen. Till min stora glädje, får jag ett par kort på barnbarn från en honkattägare. Det är lika roligt, varje gång ett brev från henne "ploppar" i brevlådan. 


I mitt länkförråd, http://www.angelfire.com/ab/ingelah/lnk.html finns länkar till fler européuppfödare, som förmodligen är mer aktiva uppfödare än vad jag just nu orkar vara.

Vill ni ha en länk till min europésida, får ni gärna använda dessa banners (En vanlig banner till alla mina sidor finns i länkförrådet)

Åter till Kattlådan