Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
11 VELICANSTVENIH

    

     Tekst koji sleduje najbolje bi bilo nazvati "JEDNA NESLAVNA PRICA O ELEKTROTEHNICKOM FAKULTETU". Naime, kada je Vlada Teodosic postao dekan Elektrotehnickog fakulteta (na i danas nama nepoznat nacin - o tome mozemo samo naslucivati), a samozvani profesor Milos Laban postao clan upravnog odbora na ETF-u svi su bili jednoglasni u tome da sa ovakvom dvojicom NIKO NECE POTPISATI UGOVOR u predvidjenom roku od oko trideset dana. Kada je nastupio zadnji dan za to potpisivanje ova dogovorena lista se znacajno smanjila. Definitivno do danasnjeg dana ugovor nisu potpisali samo nastavnici cija imena ili slike navodimo dole. Ostalo ih je samo jedanest. Iz ovih razloga nazvali smo ih 11 VELICANSTVENIH.

     Ovo ime ne zasluzuju oni samo po tome sto nisu potpisali ugovor, vec i zato sto su to izuzetno ugledni nastavnici i naucnici na ETF-u.

Dr. Borivoj Lazic
Vanredni profesor
Katedra za racunarsku tehniku i informatiku
Dekan ETF-a izabran od strane profesora

Dr. Jovan Radunovic
Redovni profesor
Katedra za mikroelektroniku i tehnicku fiziku
Prodekan ETFa izabran od strane profesora

Mr. Milan Ponjavic
Asistent
Katedra za elektroniku

Dr. Vladana Likar Smiljanic
Visi strucni saradnik
Katedra za opstu elektrotehniku

Dr. Branko Popovic
Redovni profesor
Redovan clan SANU
Katedra za opstu elektrotehniku

Dr. Dusan Velasevic
Redovni profesor
Katedra za racunarsku tehniku i informatiku

Dr. Milenko Cvetinovic
Docent
Katedra za elektroniku

Dr. Srbijanka Turajlic
Vanredni profesor
Katedra za automatiku
Doskorasnji upravnik racunskog centra ETF-a

Dr. Slavoljub Marijanovic
Redovni profesor
Katedra za elektroniku


Dr. Dejan Zivkovic
Redovni profesor
Katedra za elektroniku
     Profesor umesto cije slike smo izneli tekst da je napustio fakultet takodje nije potpisao ugovor. Preostalih 11 nastavnika cije smo slike gore izneli su nemilosrdno i gotovo neljudski maltretirani tokom proteklih dana od strane dekana Vlade Teodosica i clana upravnog odbora Milosa Labana. Maltretiranja ovih profesora se sastoje od fizickih, psihickih, pravnih i svih ostalih vidova maltretmana. Ovim profesorima je pod pretnjom fizicke prinude i sile strogo zabranjen ulaz u zgradu ETF-a. Oduzeti su im predmeti, nastava, ispiti, pa cak i svako ljudsko dostojanstvo, primereno nastavnickom pozivu. Neki od ovih nastavnika su zadrzani na postdiplomskim studijama i to u slucaju kada bez rezervno i definitivno nema mogucnosti zamene. Kao u nekadasnjim koncentracionim logorima, na primer u Nemackoj za vreme Hitlera i drugog svetskog rata ili u Rusiji za vreme Staljina, ovih 11 nastavnika je premesteno u posebnu zgradu (koja cak ne pripada ETF-u) i dolaze i odlaze pod strogom kontrolom na posao.

     Zgrada u kojoj sada do daljeg rade pomenuti profesori naziva se Naucni centar. Ovo ime izmislili su dekan Vlada Teodosic i njegov nesrecni savetnik, samozvani profesor Milos Laban.

     Ako zelite detaljnije informacije o ovom izmisljenom Naucnom centru kliknite ovde.

Home