Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Smesna strana ETF-a (1)     Nedavno je Elektrotehnicki Fakultet u Beogradu dobio na poklon novog Vodju i njegovog zamenika sa dvostrukim likom a i licem.

     Cim se Vodja latio vlasti, vec prvog dana je gromko uzviknuo:

Nach ETF !

     pri cemu je ostala neispitana istorijska cinjenica da li je ovu odluku doneo on licno ili mu je to savetovao njegov zamenik ili mozda ...???

     U svakom slucaju ovaj istorijski trenutak je ovekovecen u Vama vec poznatoj anti by TITLE grupi ( ako Vam je nesto nejasno onda prosto kliknite OVDE).

     Nekako iznenada, gotovo necujno, iztiha, videvsi TITLE grupu u akciji, zamenik je uzviknuo "Ocu i ja da budem Profesor!". Dzaba ti prica, sevnuse blicevi, palete, kicice i trenutak je ovekovecen.

     Medjutim djavo nespava! Sutra ujutro ETF je osvanuo sav oblepljen ovim monumentalnim delom!

     Vodja je munjevito reagovao. Naredio je bezuslovno struganje slike sa svih dostiznih povrsina. Radilo se bez prestanka i daha sa samo jednom idejom vodiljom (neki zlonamernici kazu da je ovo skidanje i struganje bilo is STRAHA) "Sastruzite sve da ostane bez traga - da slucajno ovo ne vide Profesori i pokolenja".

     Iako su samopregorno sastrugali sve, u grupi TITLE ostao je zabelezen ovaj trenutak da ga vide i pamte mladji a sada i ceo Svet.

     Nauzivajte se!

Free of charge, free for downloading


Home