Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Proslava pedesetogodisnjice Elektrotehnickog fakulteta

     Dekan Vlada Teodosic i samozvani profesor Milos Laban navalili su da naprave veliku festu povodom uobicajne godisnjice, a i povodom pedeset godina rada Elektrotehnickog fakulteta. Njima je verovatno do slavlja jer su uspeli da u dobroj meri naruse ugled ETFa i da se eto nekim cudom odrze pet meseci na vlasti. Narucit razlog za proslavu ima Milos Laban, postao je vanredni profesor preko noci, sto u normalnim okolnostima nikada ne bi uspeo. Tim povodom pozvan je na proslavu veliki broj zvanica. Proslava ce biti odrzana na Kolarcu u subotu 12.12.1998. godine sa pocetkom tacno u 12 casova.

     Nadaj Boze ovo nas podseca na stari dobri kaubojac "Tacno u podne".

     Osim Vlade Teodosica i Milosa Labana, niko od osoblja na ETFu, profesora ili studenta nema osecaj da je dosao trenutak kada treba slaviti. No sta je, tu je.

     Izvrsni odbor sindikata ETFa doneo je odluku da se proslava ipak odrzi, ali ne ona na Kolarcu, naime ne ona koju organizuje Vlada Teodosic i Milos Laban. Sindikat ETFa organizuje drugu proslavu, iskljucivo iz razloga sto ne zeli da slavi bas sa ovom dvojicom. Ljudi pozvani na Kolarac nemaju nikakve veze sa odlukom sindikata.

     Iz ovih razloga svi oni koji stvarno vole ETF onakav kakav je bio pre dolaska Vlade Teodosica na mesto dekana i Milosa Labana, pozvani su i pozivamo ih i mi na proslavu u isto vreme, ali ne na Kolarac vec na drugo mesto, da dodju i da sa profesorima i studentima ETFa provedu bar na kratko izvesno vreme i pruze podrsku borbi protiv Vlade Teodosica, Milosa Labana i svih nehumanih akcija koje idu uz ovu dvojicu.

     Ovaj poziv upucuje vam Anti By TITLE Group. Odazovite se pozivu!

     Proporucujemo vam takodje da pogledate i nesto drugaciji poziv koji je razaslao sindikat ETFa.


Home