Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Labanov sindikat najveci na etf i siroj okolini svemira

Prica o jos jednoj Labanovoj mucki koja je zavrsila krivicnom prijavom

     Nakon formiranja Sindikalne organizacije ETF-a (ovom sindikatu je svojerucnim podpisom pristupilo oko 80% zaposlenih vec u prvim danima osnivanja a dalje podpisi pristizu) Sindikat je formirao na javnoj Skupstini izvrni odbor i predsednika: Prof. dr Jovan Nahman, Redovni profesor ETF-a.

     Odmah potom izvrsni odbor je preduzeo citav niz zakonskih mera u cilju zastite zaposlenih na ETF-u, od NASILNICNOG PONASANJA dekana Prof. dr Vlade Teodosica i clana upravnog odbora dr Milosa Labana.

     Jedna od glavnih akcija koju je izveo Sindikat je STRAJK UPOZORENJA odobren od strane dekana. Strajk je svakodnevni, u trajanju od jednog casa dnevno. Strajk ce trajati sve do ispunjenja uslova Sindikata.

     Nezadovoljan ovakvim dogadjajima Laban je, po vec ranije vidjenom scenariju POKUSAO da formira PARALELNI SINDIKAT. Odmah je seo i smislio konkretan SCENARIO: Osnovati bilo kakav-takav Sindikat, proglasiti ga ZVANICNIN (a onaj stvarni LAZAN) i naravno VECINSKIM (a onaj stvarni i vecinski na ETFu) MANJINSKIM. Ovde se pokazalo da Laban cak ni nema mastu jednog stvarnog kreatora - karakteristicnog za profesore fakulteta i naucnike - vec je samo IMITATOR.

     Naravno ovakav scenario moze biti i OPASAN, moglo bi se desiti ono sto nas narod kaze "batina ima dva kraja". Dakle treba naci nekog ko ce da dobije onaj drugi kraj ako bude KRAH (imitacija je totalna). I gle evo jednog zgodnog, ide u susret nesreci, koje nije ni svestan: SASA KOSTIC - administrativni radnik na ETFu, koji naravno ne moze da se suprotstavi nasilnistvu Labana - ne daj Boze da je odbio dobio bi odmah otkaz kao drzavni neprijatelj broj jedan, saradnik OVK i sta je sve moguce pausalno mu nalepiti. Doduse Sasa Kostic je odrastao covek i kao i svaki drugi na ETFu mora biti svestan sta radi i sta mogu biti posledice tih radnji. Sastavljen je i dnevni red.

     Naravno sa svim tim Laban nema veze! Sasa Kostic osniva pravi sindikat na ETFu i poziva sve sa ETFa na konstitucioni zbor. Evo kako izgleda poziv Sase Kostica:

Ako zelite da pogledate dnevni red kliknite ovde

     Osnivacka skupstina je trebalo da bude odrazana u sali 62 ETF-a, gde je u zakazano vreme (u 12 casova) po normalnom i ranije utvrdjenom RASPOREDU CASOVA trebalo da bude odrzano PREDAVANJE. Planirajuci sve to Laban je ZNAO da Sasa Kostic, nema dovoljno autoriteta da to sve sprovede pa je ipak BIO PRIMORAN DA I SAM UZME UCESCE U OSNIVANJU i time pokaze (sto nije nikakvo iznenadjenje - ali jeste muka za Labana) da ustvari on stoji iza cele parade. Naravno, slucajno tuda prolazeci, na licu mesta nasle su se i GORILE, i to bas iste one koje je Laban angazovao za maltretiranje profesora. Evo kako je sve to izgledalo pred salom 62:

     Naravno, pomocu GORILA, Laban je onemogucio studente da udju na cas. Studenti ETF-a, koji su imali cas, a pridruzili su im se i studenti is susednih ucionica i amfiteatara, su glasno i gnevno izrazili svoje nezadovoljsvo ovakvim NASILNICKIM PONASANJEM Labana. Pred salom 62 okupili su se i mnogobrojni profesori i osoblje ETF, zeleci da samo prate razvoj dogadjaja ne zeleci pri tome da uzmu ucesce u radu tog novog Sindikata, jer oni vec imaju svoj Sindikat.

     Ispocetka Laban je predlozio pa cak i MOLIO da se udje i pristupi paralelnom Sindikatu. Odmah potom svi prisutni su pozeleli da udju sa namerom da samo posmatraju razvoj dogadjaja. Ali Laban brzo promeni odluku! "Mogu da udju samo oni koje JA pustim" rece iza toga.

     Tada je nastupio pravi haos. Ispocetka su se prisutni smejali naivnostima i pokusajima Labana. Ali Laban je iz nespretnosti LABANIZOVAO razvoj situacije, na sta je fakultesko osoblje vec odavno naviklo i vesto se snalazi u takvim situacijama. Uz vec poznatu Labanovu grubost skoro je doslo do fizickog obracuna.

     Laban je prisutne studente nazvao "STRANI PLACENICI". Potom rece: "OVDE NEMA STUDENATA ETF-A. VI STE STUDENTI SA PRAVNOG I FILOZOFSKOG FAKULTETA".

     Prolomio se smeh. Svi su pokazali Index-e. Laban je zatrazio Index-e na licni uvid. Studenti su naravno odbili legitimisanje, ali je jedan od prisutnih profesora slucajnim izborom proverio Index-e studenata i Labanu potvrdio da su prisutni samo studenti ETF-a. Laban nije uvredama stedeo ni osoblje fakulteta i profesore, tvrdeci na primer da AKADEMIK DR BRANKO POPOVIC NEMA UOPSTE RADOVA A I ONE KOJE IMA NE VREDE NISTA! (pri tome pomenimo da postovani akademik B. Popovic nije bio prisutan a verovatno i nije ni znao za nastalu situaciju i razvoj ovih dogadjaja). Na to je jedan od prisutnih odvratio "DA ONIH UKUPNIH PET RADOVA KOJE TI IMAS SU REMEK DELO SVETSKE NAUKE". Prolomio se smeh, ... itd.

     Sve u svemu na OCIGLED BAR STO PRISUTNIH (da ne brojimo dalje!) u salu 62 su usli i Sindikatu pristupili:

Vlada Teodosic, Milos Laban, Sasa Kostic, Branka Uzelac,
Zorka Stojickovic i JEDNA predstavnica NEKOG Sindikata
koju je doveo Milos Laban bez predstavljana.


UKUPAN BROJ CLANOVA PARALELNOG SINDIKATA: 6 (sest)

Polozili su! OVO JE VECINSKI SINDIKAT ETF-a!

     'Prezadovoljan' ovakvim ishodom dogadjaja Laban je, sav ozaren sastavio tekst-izvestaj i poslao ga javnim glasilima. Ovaj tekst procitajte dole gde ga donosimo kompletnog u originalnoj formi

Klikom ovde mozete procitati kompletan tekst

Anti By TITLE Group Vam savetuje:

BICE JOS TOGA - CITAJTE I DALJE ETFMONKEYS PREZENTACIJU NAREDNIH DANA

Home