Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Cestitka Anti By TITLE Group

     Anti By TITLE Group zeli u nastupajucoj 1999. godini, nastavnicima, saradnicima, studentima i osoblju fakulteta mnogo srece i uspeha u radu. Zelimo im da uspeju u borbi za oslobodjenje ETFa od najezde samozvanog profesora Milosa Labana, Vlade Teodosica, od onih koji ih salju i od svih onih koji su slicni njima. Zelimo srecnu Novu godinu i Vama koji podrzavate ETF u ovoj borbi, i koji revnosno pratite razvoj ove prezentacije.

     Kao poklon za sada vam mozemo jedino obecati jos mnogo novih tekstova, slika i informacija, kao i mnogo novih mesta u svetu i na internetu gde nas mozete pronaci.

Laban: Vlado, dzabe smo se trudili, ovi nas ne cene ni dve pare. Oni i pored svega slave Novu godinu.

Vlada: Ucuti vec jednom, ako ne ucutis izbacicu te sa ETFa. Ovde jedino ja delim poklone. Ko ne dodje na proslavu Nove godine suspendovacu ga iz nastave. Studenti koji se ne pojave na proslavi bice udaljeni iz nastave. Oni koji dodju bice kaznjeni sa 20% od plate. Uostalom svi ste vi suspendovani i kaznjeni u novoj 1999. godini.

     Mozete downloadovati ovu sliku (malo uvecanu) i odstampati je kao razglednicu. Za tu priliku napravili smo jos jednu sliku, koja je u stvari zadnji deo razglednice. Mozete odstampati na istom listu na centru strane i dobicete gotovu razglednicu. Unapred se izvinjavamo za malo losiji kvalitet pri stampanju, ali slika nije bila pre obrade pripremljena za stampu vec za internet.

Klikom ovde je downloadujte.

Home