LINKOVI

Evo i stranice sa linkovima,linkovi nisu poredjani ni pod A ni pod B nego su tu neki sajtovi koje bi trebalo posetiti i koje ja posecujem.


Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
CASOPIS BUG
Da pocnemo sa jednim odlicnim casopisom BUG,ako vas interesuju vesti,internet,komjuteri i sve ostalo vezano za tu tematiku obavezno posetite ovaj sajt.

CASOPIS MIKRO
Evo ga jos jedan casopis koji se bavi istom tematikom kao gore spomenuti,uvek sveze vesti,informacije,saveti i jos puno toga iz kompjuterske oblasti, obavezno posetiti.

YUGOSLOVENSKI PRETRAZIVAC I
Da spomenem i neke pretrazivace,svi ih verovatno znate ali da i ja spomenem neke,ovo je Yugoslovenski pretrazivac,sve sto vam treba potrazite tu,jedan a ako ne i prvi pretrazivac sa Yu prostora,za sada se drzi na visini zadatka.

YUGOSLOVENSKI PRETRAZIVAC II
Ovo je jos jedan Yugoslovenski pretrazivac,ima ih jos ali i ovo je dovoljno,nije neka ljuta masina za trazenje kao Yahoo ali i tu se nadje ponesto.

BOSANSKI PRETRAZIVAC
Tu je i Bosanski pretrazivac posto je relativno nov za pocetak zavrsava posao odlicno,ako neuspete da pronadjete ono sto ste trazili pitajte Muji i Hasu mozda oni znaju.

CRNOGORSKI PRETRAZIVAC
Evo nas u Crnoj Gori sve ide natenane i polako tako i ovaj pretrazivac,ali daj sta das,konobar gde je ta loza.

MAKEDONSKI PRETRAZIVAC
Posle Crne Gore stigosmo i do Makedonije,gde nas ceka pretrazivac,upisite sta trazite,skoknite do Soluna na giros kad se vratite cekat ce vas ono sto ste trazili (nadam se !?).

HRVATSKI PRETRAZIVAC
Hrvatski pretrazivac kao da to i nije uopste i nelici na to ali izgleda da radi,probajte ako vam treba nesto iz Hrvatske,ima tu jos jedan pa probajte i na tom pretrazivacu.

HRVATSKI PRETRAZIVAC II
Ovo je taj drugi pretrazivac,sto niste nasli u prvom potrazite u drugom.

CAFE MONTENEGRO
Cafe zna se sta se tu ima kao u pravom kaficu,kada vam je dosadno svratite tu i ubijte dosadu ima svega,jos nema moje loze.

DOMOVINA
Domovina,ko se jos seca te reci,ovo je jedan odlicno uradjen sajt, sa obiljem raznih informacija iz svih oblasti,idite tamo i procenite sami.

BEOCITY
Beocity,koliko je beo to znamo,lep sajt,ima vesti,linkova,pretrazivac,takodje bi ga trebalo posetiti.

AQUARIJUM
Evo i sajta sa ribicama,ko to voli neka svrati ovde,naucite nesto iz te oblasti,mozete i da kupite,prodate,razmenite....ribice,ovde bi trebalo i lovci da svrate.

GARDEN
A ovde je sve o bastama,vidite kada se i sta sadi,koje godisnje doba je najpovoljnije za povrce, ima jos puno interesantnih stvari.

FAMOZNI RODJENDANI
Famozni rodjendani,saznajte ko je rodjen na vas rodjendan,posaljite cestitku,interesantan saj pun zanimljivih stvari.

HOW FAR IS IT
E ovde mozete da uzmete metar i da izmerite udaljenost izmedju gradova,zemalja,evo naprimer ja sam od moje kuce daleko samo 10.336 kilometara,6.423 milje ili 5.581 nauticke milje !!.

LOCAL TIMES ARAUND WORLD
Lokalno vreme,saznajte koliko je sati u raznim oblastima sveta,i jos interesantnih stvari.

GOVORI DA TE CEO SVET RAZUME
Krenuli ste na put oko sveta a neznate nijedan strani jezik,ako ste takav slucaj tu je ovaj sajt gde mozete da naucite skoro 70 svetskih jezika,prava poslastica je da su reci i u audio formatu !!.Odlican sajt.

AMERICKE VIZE
Evo jedan koristan sajt za one koji bi zeleli da vide zemlju gde se dolari beru na plantazama,ako i dalje hocete da dodjete posavetujte se i pitajte kako da to uradite na ovom sajtu.

KAKO IME DATI ?
Dobili ste sina,kcerku i sad nastaje problem ? kako dati ime detetu, e da se nebi mucili tu vam je ovaj sajt gde mozete da vam kompjuter izabere ime,vidite da li to ime vec postoji,kakvih sve imena ima, ako nema vaseg imena mozete da ga ubacite u bazu.Interesantan a i neobican sajt